Ben jij trots wanneer je weer een fantastisch evenement hebt afgeleverd? Beschik jij over de vaardigheden en ervaring om leiding te geven aan een dynamisch team?

Voor een groot hotel in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een Event & Banqueting Manager. Als ambitieuze en gemotiveerde professional krijg je energie van events die soepel verlopen en de verwachtingen weet te overtreffen van onze opdrachtgevers.

Functieoverzicht:

Als Event & Banqueting Manager ben je verantwoordelijk voor alle event locaties en vergader faciliteiten binnen het hotel. Samen met het sales, banqueting en horeca team zorgen jullie ervoor dat de goed gevulde agenda met o.a. vergaderingen, feesten en trouwerijen soepel verlopen. Dit weet je te realiseren door een strakke planning, correcte inkoop en bovenal een gastvrije dienstverlening op een 5 sterren niveau.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Leiding en toezicht van het banqueting team en zorgen voor correcte communicatie en samenwerking.
  • Zorgen voor borging van de standaarden en protocollen voor evenementen
  • Toezien op kwaliteit en vlotte uitvoering van de evenementen
  • Oplossen van problemen en bieden van uitstekende service
  • Benutten van commerciele kansen middels upselling en/of cross selling
  • Beheer van je budget

What’s in it for you?

Een uitdagende omgeving met vrijheid om te ondernemen binnen je verantwoordelijkheden. Direct een contract bij de opdrachtgever en een goed salaris passend bij jouw ervaring. We sluiten je aan bij het Horeca & Catering pensioenfonds, je krijgt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Maar er is meer!

Collectieve bedrijfsfitnessprogramma, korting op aanvullende ziektekostenverzekering, vergoeding op feestdagen, korting voor jou en familie bij de hotelgroep, een reiskostenvergoeding (vanaf 10km), we investeren in onze medewerkers met opleidingen en we bieden doorgroeimogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze manager met een hands-on mentaliteit en aantoonbare ervaring in de evenementen industrie of banqueting. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal en ben je flexibel met de werktijden. Je staat er immers wanneer je nodig bent. Je bent een echte leider en weet mensen te inspireren.

Interesse of meer weten over de functie?

Neem gerust contact met Ferdy Lindhout via ferdy@fourparties.nl of 06-21967512