Ben je gepassioneerd door de wereld van vijfsterren gastvrijheid? Beschik jij over de vaardigheden en ervaring om leiding te geven aan een dynamisch team en een cultuurverandering te faciliteren richting het bereiken van een vijfsterrenbelevingsstandaard?

Voor een groot hotel in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een Food & Beverage Manager om een centrale rol te spelen in het aansturen van een cultuuromslag. Als je een ervaren en gemotiveerde professional bent met een passie voor de fijne kneepjes van de horeca, dan nodigen we je uit om ons team te versterken en deel uit te maken van onze reis naar succes.

Functieoverzicht:

Als Food & Beverage Manager ben je verantwoordelijk voor het restaurant, het terras en de verschillende zalen binnen het hotel. Je werkt samen en geeft leiding aan de Banqueting Manager, de Restaurant Manager, de Chef-kok en ongeveer 100 medewerkers. Samen zorgen jullie voor een naadloze werking en faciliteren jullie een onvergetelijke ervaring voor gasten bij al onze F&B-diensten. Deze functie biedt een unieke kans om leiding te geven aan een groot team en echt het verschil te maken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Toezicht houden op alle dagelijkse Food & Beverage activiteiten binnen het hotel
  • Leiden, coachen en managen van een team van ongeveer 100 F&B medewerkers, inclusief vast personeel en tijdelijk personeel.
  • Bewaakt de voortgang en kwaliteit van de F&B-activiteiten, stelt en bereikt doelen en ontwikkelt afdelingsplannen die bijdragen aan de cultuuromslag naar een 5-sterrenbelevingsstandaard.
  • Nauw samenwerken met de Restaurant Manager, Chef-kok, Banqueting Manager en Banquet Sales/Reservations.
  • Maken van maandelijkse planningen en nauwgezet controleren van facturen.
  • Het begeleiden van stagiairs en contacten onderhouden met samenwerkende uitzendbureaus.

What’s in it for you?

Een uitdagende omgeving met vrijheid om te ondernemen binnen je verantwoordelijkheden. Direct een contract bij de opdrachtgever en een goed salaris passend bij jouw ervaring. We sluiten je aan bij het Horeca & Catering pensioenfonds, je krijgt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Maar er is meer!

Collectieve bedrijfsfitnessprogramma, korting op aanvullende ziektekostenverzekering, vergoeding op feestdagen, korting voor jou en familie bij de hotelgroep, een reiskostenvergoeding (vanaf 10km), we investeren in onze medewerkers met opleidingen en we bieden doorgroeimogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren F&B manager met tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie op hoog niveau. Daarnaast heb je het gebruik van Word en Excel goed in de vingers en beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

Met onze doelstelling op het oog moet je stevig in je schoenen staan en het vermogen hebben om eerlijke en doortastende beslissingen te nemen, kalmte bewaren onder druk en het overzicht behouden.

 

Interesse of meer weten over de functie?

Neem contact op met Ferdy Lindhout via ferdy@fourparties.nl of 06-21967512