Ben je gepassioneerd door de wereld van vijfsterren gastvrijheid? Beschik jij over de vaardigheden en ervaring om leiding te geven aan een dynamisch team en kijk jij uit naar een werkomgeving met stijl en klasse?

Voor een groot hotel in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een Front Office Manager om de dienstverlening naar een 5 sterren niveau te tillen. Als je een ervaren en gemotiveerde professional bent met een passie voor de fijne kneepjes van echte gastvrijheid, dan nodigen we je uit om ons team te versterken en deel uit te maken van onze reis naar succes.

Functieoverzicht:

Als Front Office Manager ben je verantwoordelijk voor de front office bestaande uit een team van 15 medewerkers. Je bent onderdeel van het MT en met jouw ideeën krijg jij alle ruimte om deze door te voeren ten goede van onze gasten en het team.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Je geeft leiding aan de supervisors en het front office team
  • Zorgdragen voor de kwaliteit borging en verbetering
  • Aansturen en coachen van het nog relatief junior team
  • Behandeling van eventuele klachten
  • Coördinatie van de werkzaamheden
  • Maakt planningen voor het team en neemt nieuwe medewerkers aan
  • Het voeren van beoordelingsgesprekken

What’s in it for you?

Een uitdagende omgeving met vrijheid om te ondernemen binnen je verantwoordelijkheden. Direct een contract bij de opdrachtgever en een goed salaris passend bij jouw ervaring. We sluiten je aan bij het Horeca & Catering pensioenfonds, je krijgt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Maar er is meer!

Collectieve bedrijfsfitnessprogramma, korting op aanvullende ziektekostenverzekering, vergoeding op feestdagen, korting voor jou en familie bij de hotelgroep, een reiskostenvergoeding (vanaf 10km), we investeren in onze medewerkers met opleidingen en we bieden doorgroeimogelijkheden. Tot slot houden we de sfeer er in met afdelingsuitjes en 1x per jaar een groot personeelsfeest.

Wie zoeken wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met tenminste 2 jaar ervaring op de Front Office. Iemand die ambitieus is, positief ingesteld, zelfverzekerd en goed kan coachen op de werkvloer.

Interesse of meer weten over de functie?

Neem contact op met Ferdy Lindhout via ferdy@fourparties.nl of 06-21967512