Klaar voor je volgende stap/uitdaging in de Hospitality industrie?

Voor een schitterende evenementenlocatie in de regio Utrecht gelegen in de natuur zijn we op zoek naar een locatiemanager. De locatie biedt gasten de mogelijkheid om te lunchen, dineren, zijn er verschillende vergader faciliteiten en is het een terrein waar feesten en bruiloften worden georganiseerd.

In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de locatie en werk je samen met een andere manager, het keukenteam, het sales team, shift leaders, partymanagers en het bedieningspersoneel.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Aansturen van de collega’s in het restaurant en tijdens events.
  • Verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de werkbrieven van events.
  • Kwaliteit borging van de service
  • Maken van planningen voor het personeel en het aannemen van medewerkers
  • Wekelijkse meetings met het MT (samen met andere horeca locaties)
  • Creatief meedenken over acties en verbeteringen in processen en kwaliteit
  • Inkoop van producten en budget bewaking

What’s in it for you?

Laten we beginnen met een fantastische werkomgeving en fijne werksfeer met verschillende disciplines binnen de horeca. Natuurlijk bieden we een mooi salaris dat past bij de functie en je ervaring. De organisatie investeert veel in hun personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar er is ook perspectief voor doorgroei binnen de groep.

Daarnaast houden we het ook gezellig door ieder kwartaal een personeelsfeest te organiseren, bieden we speciale prijzen voor je bezoek aan een van de horeca gelegenheden binnen de groep, krijg je een gym lidmaatschap en misschien nog wel het aller belangrijkste.. we hebben een 4 daagse werkweek (1 dag in het weekend vrij)!

Wat zoeken wij?

Iemand met liefde voor de horeca. Iemand met een hands-on mentaliteit, collega’s goed weet te coachen en de goede sfeer weet te behouden. Je bent communicatief vaardig en hebt een aantal jaren ervaring in de horeca in een soortgelijke functie. We nodigen je ook uit om te solliciteren mocht je een dergelijke functie nog niet bekleden, maar heb je wel de ambitie, motivatie en ben je klaar voor een stap in deze rol.

Interesse of meer weten over de functie?

Neem gerust contact met Ferdy Lindhout via ferdy@fourparties.nl of 06-21967512