Over Ons

FourParties is 15 jaar actief in de uitzendbranche en doet dit nog steeds met evenveel passie. Een uitzendbureau met de nadruk op service, voor zowel de medewerkers als onze partners. Als uitzendbureau onderscheiden wij ons van de nieuwe spelers in de markt door daadkrachtig handelen en last minute oplossingen kunnen bieden. Ad Hoc leveren blijft één van onze specialiteiten en ondertussen bouwen wij aan een solide pool om de continuïteit te borgen.

Naast Den Haag als hoofdkantoor, zijn wij tevens gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Op deze manier voorzien wij de gehele Randstad van lokaal personeel met een passie voor de horeca. Mocht de passie aanwezig zijn, maar de kennis en ervaring nog niet, dan kunnen de nieuwe collega’s aansluiten bij een van onze vele trainingen. Zo zijn onze opdrachtgevers verzekerd van capabele collega’s, in laag- en hoogseizoen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Stuur ons een bericht en we komen graag langs.

Wat vinden anderen van werken bij ons?

Sam
Lees verder
"Ik werk altijd samen met vriendinnen bij FourParties wat superleuk is! We werken op super leuke evenementen zoals bij FC Utrecht, Festivals, Ajax. Wat ook fijn is, is dat je geen vaste uren hebt dus je kent zelf werken wanneer je wilt."
Fleur
Lees verder
"Waarom ik werken bij FourParties zo leuk vind? Dat zijn de flexibele roosters, goed uurloon voor onze leeftijd, leuke borrels en het allerleukste natuurlijk: de collega’s!"
Dennis
Lees verder
"In één woord: Fantastisch!! Ik ben altijd met enorm veel plezier naar mijn werk gegaan en ben altijd zorgelijk behandeld als er iets aan de hand was. Zeker een aanrader."
Amber
Lees verder
"Ik ben erg tevreden met mijn ervaring bij FourParties. Het is een vriendelijk en professioneel bedrijf. Ze zorgen ervoor dat zowel hun klanten en kandidaten het beste bij elkaar passen. Daarnaast is er ook veel ruimte om te groeien in dit uitzendbureau"
Koen
Lees verder
"Voor meerdere bedrijven gewerkt te hebben moet ik zeggen dat Fourparties er met kop en schouder boven uit steekt. Naast de professionele aanpak, maar toch fijne manier van communicatie is het ook zo dat de werknemer er zich erg gewaardeerd voelt. Zoeken naar een baan in de horeca, dan kan het zoeken denk ik stoppen!"
Justus
Lees verder
"Fourparties is een erg fijne werkplek. Alles is goed geregeld en je krijgt goed betaald met ruimte om te groeien."
Antonella
Lees verder
"Superleuk uitzendbureau om te werken! Diverse klussen, leuke en verschillende collega's waardoor het nooit saai wordt. Je hebt erg veel vrijheid. Zo kun je zelf je beschikbaarheid opgeven en je werktijden bepalen. Hard werken wordt beloond door middel van een salarisschalen systeem."
Previous
Next