Lijkt het jou fantastisch om aan de slag te gaan als Party Manager en al onze evenementen vlekkeloos te laten verlopen? Dit is je kans om ervaring op te doen in de evenementen branche!

Voor onze relatie gevestigd in hartje Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste en energieke collega. In de zakelijke omgeving met meerdere zalen neem jij de verantwoordelijkheid, denk je mee en  coördineer je de evenementen. Evenementen die op de locatie plaatsvinden zijn conferenties, vergaderingen, workshops, borrels en feesten.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Assisteren bij en coördineren van de evenementen.
  • Begeleiden van klanten met het afstemmen van hun wensen en behoeften.
  • Regelen van de benodigde faciliteiten
  • Aansturing van het event team en zorgen voor de succesvolle uitvoering van het evenement
  • Evaluaties van evenementen ter verbetering van de dienstverlening

What’s in it for you?

We bieden een omgeving waar je veel kan leren en ruimte is voor je input en waar je verantwoordelijkheid krijgt. Dit samen met leuke en gedreven collega’s. Je werktijden zijn flexibel, zodat je werk en privé goed kunt combineren. Ook bieden we doorgroeimogelijkheden met meer verantwoordelijkheden, mocht je deze rol al helemaal onder de knie hebben.

Natuurlijk hoort daar ook een mooi salaris bij. We bieden een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.400,- bruto per maand op basis van een fulltime (40 uur) dienstverband.  We bieden een reiskostenvergoeding, pensioen, vakantiegeld en je kan genieten van ons fantastische bedrijfsfeest.

Tot slot zijn de werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Dat kan je ook gewoon van je weekend genieten!

Wie zoeken wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie is enige ervaring in de horeca, events of banqueting wenselijk. Deze ervaring heb je bijvoorbeeld opgedaan bij stages of bijbaantjes.

We zoeken iemand met passie voor het vak, positieve energie, iemand die stressbestendig is en de hands-on mentaliteit heeft. Kunnen multitasken is heel handig aangezien er ook meerdere evenementen tegelijk plaatsvinden. Je weet dan ook goed prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, creatief en weet goed samen te werken met je team. Beheersing van de Nederlandse taal is een must.

 

Interesse of meer weten over de functie?

Neem contact op met Ferdy Lindhout via ferdy@fourparties.nl of 06-21967512