Trick or treat!

Hard werken dient beloond te worden. Werk je al bij ons of lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Goed nieuws. We hebben namelijk een cadeau voor jullie, namelijk een welverdiende kortingspas. Onderstaand leggen we jullie meer uit. Lees je mee? Voor vragen over de voorwaarden van de kortingspas en/of het gebruik hiervan kun je terecht via de mail bij info@fourparties.nl of via het algemene FourParties telefoonnummer; 06-24558997.

Stel je team samen

  1. Met de kortingspas krijgt het personeel van FourParties korting bij bedrijven die zich hebben verbonden met FourParties.
  2. De kortingspas is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of wanneer er is gereserveerd via een andere partij.
  3. De kortingspas dient alleen gebruikt te worden door de pashouder.
  4. Bij het gebruik van de pas dient het personeelslid zich te allen tijde te kunnen identificeren. Dit doormiddel van het tonen van zijn/haar legitimatiebewijs, rijbewijs of paspoort.
  5. De kortingspas geeft de pashouder gedurende de periode dat hij of zij werkzaam is bij FourParties recht op de korting.
  6. De pas is eigendom van FourParties en dient bij ontslag terug ingeleverd te worden.
  7. FourParties behoudt zich het recht voor het kortingspas per direct op te zeggen indien de pashouder: fraude pleegt in het gebruik van FourParties pas en/of zich niet houdt aan de algemene voorwaarden van FourParties.
  8. In geval van verlies, beschadiging of diefstal dient de pashouder hier zo spoedig mogelijk een melding van te maken bij FourParties. Dit kan gedaan worden via de mail; info@fourparties.nl.
  9. Na melding van punt 8 kan FourParties een nieuwe kortingspas verstrekken. In geval van beschadiging dient de beschadigde kortingspas op kantoor te worden ingeleverd. De kosten voor het verkrijgen van een nieuwe kortingspas bedraagt € 5,00 per pas en zal worden verrekend met het eerstvolgende loon van FourParties.
Team FourParties, Voorwaarden kortingspas

-

Stay at 7.