Wat onze opdrachtgevers vinden

Stel je team samen

Wij hebben al twee jaar een uitstekende relatie met FourParties. De kracht van FourParties is het vullen van de last-minute uitvragen. Zij kunnen dit dagelijks voor ons oplossen en denken hierin mee.

Wij ervaren een goede samenwerking. Dit komt door het kwalitatieve en goed getrainde personeel voor achter de bar en de garderobe.

Paradiso

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Four Parties. Perfecte service, betrouwbaar en zeer flexibel! Er wordt goed naar onze wensen geluisterd, waardoor FourParties een juiste selectie maakt qua personeel.

De verwachting ligt hoog bij de gasten van huis Oudegein. Doordat wij vaste gezichten zien terug komen, geeft dit rust en vertrouwen in de keuken en gaan de gasten zeer tevreden naar huis!

Huis Oudegein

Wij werken al een hele tijd nauw samen met FourParties en dat doen we ook met veel plezier. Het persoonlijke contact is zeer aangenaam. Geen vraag is te gek en actief meedenken met onze wensen en die van onze klanten wordt gezien als vanzelfsprekend. Deze actieve houding is ook zeker terug te zien in de medewerkers die zich altijd vol enthousiasme inzetten om een bijzondere beleving te creëren voor onze klanten. Het motto ‘work hard, play hard’ is FourParties dan ook op het lijf geschreven.

Absolute Delicious Catering

Ik werk al jaren samen met Fourparties en ben heel blij met ze! Ze hebben vaak jonge medewerkers maar wel met veel ervaring, waardoor het inwerken bij mij in het Novotel niet zoveel tijd hoeft te kosten. Het proces van aanvraag tot iemand krijgen is kort. Fourparties is altijd bereikbaar en gaan gelijk voor me aan de slag. Ze kunnen altijd leveren en hebben me nog nooit teleurgesteld!

Fourparties is echt een aanrader!

Novotel Den Haag City Centre