Video afspelen

Sam

Medewerker bediening

Video afspelen

Anna

Medewerker bediening

Plan je diensten gemakkelijk via onze app

Werken waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en voor wie je maar wilt? Waneer je bij FourParties werkt hoef je niet te werken in een vast rooster.

Zodra je ingeschreven staat kun je bij ons in onze eigen planning app jezelf inroosteren. Er is keuze genoeg uit honderden toffe klussen om op te gaan werken!

Alleen maar voordelen!

FourParties is een horeca-uitzendbureau, met meer dan 150 opdrachtgevers, waardoor je op de gaafste events en locaties door het hele land kunt werken.

Als je van de vrijheid en flexibiliteit van de horeca houdt, ben je hier op de juiste plak: vijfsterrenhotels met een spectaculair uitzicht, concerten, evenementen, theaters, bootfeesten, festivals en voetbalstadions.

Super goed salaris

Je ontvangt een hoger salaris dan bij andere horeca-uitzendbureaus.

Bepaal je eigen uren

Je bent altijd flexibel, alleen werken waar, hoeveel en wanneer jou dat uitkomt.

Roosteren in de app

We werken met een eigen app, waardoor het inschrijven voor diensten makkelijker dan ooit is.

Werk met vrienden

Maak je werk nog leuker door samen te werken met jouw vrienden! Plan samen de leukste klussen in en werken voelt niet meer als werken.

Snel salaris

Je salaris staat binnen een week op je rekening.

Verdien bonussen

Draag jij vrienden, collega’s, kennissen of familieleden aan bij FourParties? Dan ontvang jij een wervingsbonus van € 100,- per persoon die jij aandraagt!

Reviews van werknemers

Sam
Lees verder
"Ik werk altijd samen met vriendinnen bij FourParties wat superleuk is! We werken op super leuke evenementen zoals bij FC Utrecht, Festivals, Ajax. Wat ook fijn is, is dat je geen vaste uren hebt dus je kent zelf werken wanneer je wilt."
Fleur
Lees verder
"Waarom ik werken bij FourParties zo leuk vind? Dat zijn de flexibele roosters, goed uurloon voor onze leeftijd, leuke borrels en het allerleukste natuurlijk: de collega’s!"
Dennis
Lees verder
"In één woord: Fantastisch!! Ik ben altijd met enorm veel plezier naar mijn werk gegaan en ben altijd zorgelijk behandeld als er iets aan de hand was. Zeker een aanrader."
Amber
Lees verder
"Ik ben erg tevreden met mijn ervaring bij FourParties. Het is een vriendelijk en professioneel bedrijf. Ze zorgen ervoor dat zowel hun klanten en kandidaten het beste bij elkaar passen. Daarnaast is er ook veel ruimte om te groeien in dit uitzendbureau"
Koen
Lees verder
"Voor meerdere bedrijven gewerkt te hebben moet ik zeggen dat Fourparties er met kop en schouder boven uit steekt. Naast de professionele aanpak, maar toch fijne manier van communicatie is het ook zo dat de werknemer er zich erg gewaardeerd voelt. Zoeken naar een baan in de horeca, dan kan het zoeken denk ik stoppen!"
Justus
Lees verder
"Fourparties is een erg fijne werkplek. Alles is goed geregeld en je krijgt goed betaald met ruimte om te groeien."
Antonella
Lees verder
"Superleuk uitzendbureau om te werken! Diverse klussen, leuke en verschillende collega's waardoor het nooit saai wordt. Je hebt erg veel vrijheid. Zo kun je zelf je beschikbaarheid opgeven en je werktijden bepalen. Hard werken wordt beloond door middel van een salarisschalen systeem."
Previous
Volgende

Bij ons komen werken? Solliciteer dan direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.