Werken in Den Haag

Vind personeel in Den Haag

Horeca uitzendbureau Den Haag

Welkom bij FourParties, een deskundig horeca uitzendbureau in Den Haag. FourParties is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen. Met een uitgebreid netwerk van ervaren professionals en een scala aan vacatures, zorgen we voor de perfecte match.

De voordelen van FourParties

Bij FourParties kom je terecht in een omgeving waar je profiteert van een uitstekend salaris. Je hebt de vrijheid om je eigen uren te bepalen, wat betekent dat je flexibiliteit hebt in je werkschema. Nog handiger is dat je kunt roosteren in de pp. Wil je graag werken met je vrienden? Bij FourParties is dat mogelijk. Je hoeft ook niet lang te wachten op je beloning, want we betalen je salaris snel uit. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om extra bonussen te verdienen. Het werk is gevarieerd, van bediening in kleine, gezellige cafés tot het werken op de grootste en meest bruisende feesten.

Werken bij FourParties

  • Werk bij fantastische horecazaken in Den Haag
  • Profiteer van begeleiding die aansluit bij jouw kennisniveau
  • Ontvang binnen 1 week salaris

Personeel vinden in Den Haag

  • Schakel last-minute een hulpkracht in
  • Doe beroep op ervaren en flexibel personeel
  • Schakel via korte lijnen en directe communicatie

Vind de baan die bij jou past

Bij FourParties begrijpen we dat iedereen unieke vaardigheden en voorkeuren heeft. Daarom hebben we verschillende soorten vacatures, zodat je precies vindt wat bij jou past.

Horecawerk als bijbaan

Ben jij op zoek naar een uitdagende en flexibele bijbaan in de horeca in Den Haag? Met een indrukwekkend netwerk van meer dan 150 opdrachtgevers, variërend van vijfsterrenhotels tot levendige festivals en voetbalstadions, is er altijd een spannende klus die op jou wacht.

Werken als parttimer

Werken als parttimer bij FourParties biedt je een unieke combinatie van flexibiliteit en kansen. In een parttime functie heb je de mogelijkheid om je werk perfect te combineren met andere verantwoordelijkheden. Werken als parttimer bij FourParties stelt je in staat om snel ervaring op te doen binnen de horeca, zonder je volledig te binden aan een fulltimebaan.

Vacatures voor studenten

FourParties staat bekend als het studenten uitzendbureau in Den Haag. De flexibiliteit die we bieden, maakt het werk namelijk ideaal voor studenten. Je plant je shifts en beschikbaarheid zelf, zodat je studie geen vertraging oploopt. En wat is er nu leuker dan werken met vrienden of andere studenten?

Vind horecawerk als zzp’er

Ook voor bij de KVK ingeschreven zzp’ers bieden we veel mogelijkheden. Als zelfstandige heb je de vrijheid om je eigen pad te kiezen en opdrachten aan te nemen die passen bij jouw specialisatie en interesses. Bij FourParties waarderen we de expertise en zelfstandigheid van zzp’ers. Of je nu gespecialiseerd bent in koken, evenementenmanagement of de bediening, er is altijd vraag naar jouw unieke vaardigheden.

Onze horecavacatures in Den Haag

Kortom, als je op zoek bent naar een fulltimebaan of bijbaan waar je groeit, leert en geniet, dan is FourParties dé plek voor jou!

Solliciteer direct

Bekijk de beschikbare horeca vacatures in Den Haag en solliciteer direct.

Kom in contact met ons

Heb je een vraag over het vinden van personeel of het vinden van een horecabaan? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

FourParties Den Haag

Prins Mauritslaan 39
2582 LL, Den Haag
Telefonisch bereikbaar
op ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur
06 24558997
info@fourparties.nl