U Vraagt, Wij Draaien

Op zoek naar ervaren personeel? FourParties biedt vrolijke, ervaren en enthousiaste uitzendkrachten voor alle horeca klussen. FourParties gaat voor kwaliteit, flexibiliteit en streeft naar gastvrijheid op het hoogste niveau.

Stel je team samen

We ondersteunen

Op al uw feesten en partijen is het personeel van FourParties assertief en ondersteunend aanwezig. Zowel als gastvrouw of -heer, in de garderobe, bij de op- en afbouw en voor afwassen zijn wij van de partij.

Naast onze actieve werkhouding, ervaring en kennis van zaken is er ook plaats voor humor en een leuke sfeer op de werkvloer.

We bedienen

Ook als barhoofd, barman of barvrouw zijn wij sterk vertegenwoordigd. In de bediening werken wij zelfstandig en snel waardoor wij elke partij tot een goed einde weten te brengen.

Naast standaard werkzaamheden achter de bar hebben wij onder andere cocktailspecialisten in ons personeelsbestand voor speciale gelegenheden. Voor ieder wat wils!

We koken

In de keuken bieden wij onze geselecteerde chefkoks, zelfstandig werkend koks, hulpkoks, keukenhulpen en handjes voor in de catering.

Voor zowel op de lange termijn of voor een eenmalige klus staan onze koks klaar, zelfs tot op het laatste moment!

We organiseren

Tot slot kunnen wij onze eventplanners bieden. Zowel mooie evenementen als onvergetelijke huwelijken worden door ons gepland en tot een avond om nooit te vergeten gemaakt.

Aarzel niet en stuur ons een bericht via info@fourparties.nl voor een vrijblijvende afspraak!

“Wij stonden voor een grote uitdaging om in onze keuken van restaurant Swing het personeelsrooster rond te krijgen om onze gasten de juiste ervaring te laten beleven. Fourparties heeft ons daarbij uit de brand geholpen om hier weer een juiste invulling aan te geven. Zij hebben ons geholpen door mee te kijken aan welke functie behoefte is en stellen daar meerdere kandidaten op voor om de juiste match te vinden. Ook na de start is er nauw contact omtrent de samenwerking. Dit heeft geresulteerd in een erg prettige samenwerking die nu nog steeds voortduurt."
Chantal Toor, Manager Operations Hampshire Hotel Delft centre & Restaurant Swing Meer referenties