Werken in Utrecht

Vind personeel in Utrecht

Horeca uitzendbureau Utrecht

FourParties is een horeca uitzendbureau in Utrecht en werkt samen met studenten, freelancers, zzp’ers en fulltime medewerkers. Van de bediening in een kleine Utrechtse kroeg tot de grootste evenementen in de stad. Je kan bij ons terecht voor een te gekke baan en voor gemotiveerd personeel.

Werken in de horeca van onze Domstad

Werken in de horeca in de prachtige Domstad Utrecht is een ervaring op zich. Bij FourParties geven we je graag de kans om deel uit te maken van de leukste feesten. Of je nu werkt in een van de gezellige kroegen langs de grachten, een stijlvol restaurant in het centrum of op een groot evenement bij de iconische Domtoren, elke locatie heeft zijn eigen charme. Tegelijkertijd geniet je van maximale flexibiliteit, een riant salaris en de kans om in Utrecht samen te werken met enthousiaste collega’s of zelfs je eigen vrienden.

Horecawerk via FourParties

  • Werk bij uiteenlopende horecazaken in Den Haag
  • Profiteer van persoonlijke begeleiding
  • Ontvang wekelijks een hoog salaris

Horecapersoneel via FourParties

  • Schakel last-minute een hulpkracht in
  • Doe beroep op ervaren en flexibel personeel
  • Schakel via korte lijnen en directe communicatie

Hoe ziet werken bij FourParties eruit?

Bij FourParties heb je de vrijheid om je eigen uren te bepalen. Dat betekent dat je flexibiliteit hebt in je werkschema. Roosteren doe je eenvoudig met onze app, waarin je eenvoudig aangeeft wanneer je beschikbaar bent en op welk evenement je graag werkt. Je hoeft ook niet lang te wachten op je beloning, want we betalen je salaris altijd binnen een week uit. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om extra bonussen te verdienen.

Wie past er bij ons?

Wat je achtergrond of interesse ook is, bij FourParties is er plaats voor gemotiveerde mensen die graag in de horeca willen werken. Maak je geen zorgen als je het gevoel hebt dat je nog veel moet leren. Bij ons is ervaring namelijk geen noodzaak. We bieden uitgebreide training en begeleiding om ervoor te zorgen dat je je volledig op je gemak voelt in je nieuwe rol. Tussen onze vacatures vind je precies wat bij je past.

Bijbaan

Zoek je een bijbaan in het hart van de horecawereld van Utrecht? We werken samen met meer dan 150 partners, van luxueuze vijfsterrenhotels tot bruisende festivals en imposante voetbalarena’s. Op die manier werk je op de meest bijzondere plekken, van kleine cafés tot de grootste feesten.

Parttime werkzoekende

Dankzij een parttime horeca baan in Utrecht combineer je je werk perfect met bijvoorbeeld een studie, een hobby of tijd met je gezin. Als je parttime bij ons werkt, krijg je de kans om praktijkervaring in de horeca op te doen, zonder de verplichtingen van een voltijdbaan. Bij FourParties in Utrecht staat een goede balans tussen werk en privé centraal.

Studenten

FourParties is een studenten uitzendbureau in Utrecht en een populaire keuze voor studenten die op zoek zijn naar flexibel werk. Dankzij de vrijheid om zelf je diensten en beschikbaarheid in te plannen, combineer je het werk gemakkelijk met je studie. Bovendien betekent werken bij ons een geweldige kans om exclusieve feesten en evenementen mee te maken.

Werk voor zzp’ers

Bij FourParties waarderen we de kennis en zelfstandigheid van zzp’ers. Of je nu ervaring hebt met koken, het organiseren van evenementen of in de bediening, we zien graag wat je in huis hebt. Door bij ons te werken, breid je je netwerk uit en werk je samen met anderen in de branche. Bij FourParties in Utrecht werken we uitsluitend met zzp’ers die staan ingeschreven bij de KVK.

Vind horeca vacatures in Utrecht

Zoek je een bijbaan als student, een parttime functie of wil je voltijds aan de slag? Onze vacatures bieden maximale flexibiliteit, ruimte voor groei, ontwikkeling en plezier. Bekijk alle vacatures.

Solliciteer direct

Zin om aan de slag te gaan in Utrecht bij FourParties? Neem een kijkje bij onze actuele vacatures hieronder en meld je aan. Ook als er geen specifieke functie voor je tussen zit, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste horecatalenten om ons Utrechtse team te versterken. Een spontane sollicitatie moedigen we zeker aan. We hopen je gauw te ontmoeten.

FourParties Utrecht

Oudegracht 251
3511 NM, Utrecht
Telefonisch bereikbaar
op ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur
06 24558997
info@fourparties.nl