Werken in Amsterdam

Vind personeel in Amsterdam

Horeca uitzendbureau Amsterdam

Wil jij werken in de horeca in Amsterdam? Met de vrijheid om je eigen uren te bepalen en een super goed salaris? Bij FourParties maken we dit werkelijkheid. Via onze handige app pas je jouw rooster en beschikbaarheid eenvoudig aan.

Over FourParties

FourParties is een horeca uitzendbureau in Amsterdam. Naast onze fulltime medewerkers kiezen ook veel studenten, freelancers en zzp’ers ervoor parttime voor ons te werken. Samen doen we er alles aan om onze gasten de tijd van hun leven te bezorgen. Nog geen ervaring in de horeca? Dan leren we je tijdens het werken alles wat je moet weten.

Dus ben jij klaar voor een nieuw horeca-avontuur in Amsterdam en wil je ook deel uitmaken van ons team? Kom bij FourParties en ervaar zelf waarom werken hier zo onvergetelijk is.

Vind werk in Amsterdam

  • Variërend horecawerk op jouw niveau
  • Persoonlijk contact en maatwerk begeleiding
  • Verdien een erg goed salaris

Vind personeel in Amsterdam

  • Doe last-minute beroep op onze talentenpool
  • Profiteer van ervaren en vaardig personeel
  • 1 van de snelst groeiende horeca uitzendbureaus van Amsterdam

Vind een baan in de horeca

Vind een baan in de horeca in Amsterdam met FourParties. Als horeca uitzendbureau in Amsterdam bieden we je de kans om te werken op de leukste locaties in de stad. Of je nu een ervaren barista, bartender of nog helemaal nieuw bent in de branche, wij hebben de perfecte match voor jou. Samen met ons netwerk van partners zorgen we ervoor dat je een baan vindt die perfect bij je past.

Kom jij ons team versterken?

Maken blije en tevreden gasten jou enthousiast? Bekijk dan zeker onze verschillende vacatures in de bediening. Voor de culinaire talenten onder ons hebben we vacatures in de keuken, waar je jouw kookkunsten kunt vertonen of in een professionele horecakeuken leert werken.

Bijbaan in de horeca

Op zoek naar een bijbaan in de horeca in Amsterdam? Bij FourParties bepaal je zelf wanneer en waar je werkt. Dankzij ons brede netwerk kun je op verschillende plekken aan de slag, van toffe evenementen tot gezellige restaurants. Je kiest zelf welke diensten je oppakt, zodat het altijd past bij je studie of andere plannen. Kortom, bij FourParties krijg je de vrijheid om jouw horeca baan in Amsterdam precies in te vullen zoals jij dat wilt.

Parttime horeca vacatures

Als je op zoek bent naar een baan die je makkelijk combineert met andere verantwoordelijkheden, zoals je gezin of een hobby, dan zijn onze horeca vacatures Amsterdam parttime echt iets voor jou. Je bepaalt zelf je uren en hebt de vrijheid om je werktijden aan te passen aan je persoonlijke leven. Bovendien zorgt parttime werken ervoor dat je in korte tijd veel ervaring opdoet, terwijl je nog steeds voldoende vrije tijd overhoudt voor andere activiteiten.

Studenten uitzendbureau

Voor studenten is het combineren van studie en werk vaak een uitdaging. Als studenten uitzendbureau in Amsterdam hebben wij daar de ideale oplossing voor. Als student ga je bij ons flexibel aan de slag, waarbij je zelf bepaalt wanneer en waar je werkt. Plan je diensten gemakkelijk rond je colleges en studiemomenten. Het is niet alleen een perfecte manier om wat bij te verdienen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle werkervaring op te doen.

Zzp horeca vacatures

Als zzp’er bewandel je graag je eigen pad en geniet je van de vrijheid om opdrachten te kiezen die bij jou passen. Bij FourParties in Amsterdam waarderen we die onafhankelijkheid en bieden we je de kans om je expertise op het gebied van horeca te laten zien. Of je nu passie hebt voor koken, evenementen organiseren of bedienen, bij ons vind je interessante horeca-opdrachten in Amsterdam. We werken bij FourParties uitsluitend met erkende zzp’ers die staan ingeschreven bij de KVK.

Huidige horeca vacatures in Amsterdam

Klaar om ons team te versterken? Bekijk alle actuele horeca vacatures in Amsterdam en laat van je horen.

Meld je aan

Zelfs als er niet direct een vacature is die perfect bij je past, zijn we altijd op zoek naar gedreven horecamedewerkers. Een open sollicitatie is dus altijd welkom. Solliciteer direct of meld je aan als nieuwe medewerker.

FourParties Amsterdam

Vijzelstraat 68-78
1017 HL, Amsterdam
Telefonisch bereikbaar
op ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur
06 24558997
info@fourparties.nl